Fes-te Soci/a

El Club d’Esquí Port del Comte dirigeix totes les activitats per als socis. És per això, que us volem animar a formar-ne part, participar en les activitats que es porten a terme i de proposar-ne totes aquelles que creieu interessants per tots.

Com a soci tens el dret a gaudir dels nostres serveis i dels descomptes especials en diferents establiments tanto de l’estqvio com de Sant Llorenç i a estar informat del funcionament del club i participar en el funcionament de l’entitat.

També es té el deure d’abonar la quota de soci i pagaments amb regularitat.

Per inscriure’t com a soci omple el formulari.

INSCRIPCIONS SOCIS C.E.P.C.

Aquestes inscripcions són per fer-se soci i no per apuntar-se a la realització de cursets d’esquí.

Matrícula/Alta familiar: 30,00 euros

Quota anual: 20,00 euros soci/any

Per a obtenir el carnet de soci caldrà aportar una fotografia actualitzada i l’imprès adjunt.

Entrenaments

Us demanem si us plau, si ens podeu avançar la vostra decisió d’entrenaments, per tal de nosaltres poder fer previsió d’entrenadors.
En aquest enllaç ens podeu indicar quin entrenament fareu i la forma de pagament.

Per tenir-ho tot ok, caldrà que ens envieu el document de la FCEH signat (el teniu adjunt a l’enllaç) i el certificat mèdic que podeu fer arribar més endavant, però abans de començar els entrenaments.

Recordeu que l’últim dia per tramitar el forfet de temporada a través del Club és el 25 de novembre

Si l’any passat ja el veu fer, no caldrà fotografia. Si us plau, molt important si feu pagament per transferència bancària adjunteu el comprovant del pagament, si ho feu en efectiu o targeta, dissabte a la tarda ens veiem al Club per tramitar-ho

Enllaç per comprar forfets de temporada >